Промінь

«Промінь» - сучасний Розважальний Центр, котрий вміщає в себе новітній 5-зальний кінокомплекс із загальною кількістю у 953 місця. Найбільший кінозал являється одночасно концерт-холом, де планується проведення наймасштабніших концертів сучасних зірок.

На 2-му поверсі знаходиться Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», де працюватиме дитяче містечко, лабіринт, зона ігрових автоматів, кафе, театр, дитяча перукарня і арт-зона, в котрій відбуватимуться заняття для дітей і майстер-класи для дорослих на постійній основі.

Поверхом вище чекає на своїх відвідувачів «George`s Club» - це боулінг-більярд клуб, який орієнтований на сімейний та молодіжний відпочинок, де проводитимуться на постійній основі різного типу турніри та вечірки.

І ще одна цікава зона нашого комплексу – «Force Arena». Це найбільша та найсучасніша в Західній Україні кіберспортивна арена, де проводитимуться турніри із популярних дисциплін, а саме: Counter-Strike: GlobalOffensive, DOTA 2, WorldofTanks, Hearthtone та інших.

А на 4-му поверсі Розважального Центру знаходиться фуд-корт, де Вас пригощатимуть смачною їжею заклади із кухнею різного типу та національностей. І цікаве, що Ви маєте змогу присісти не лише всередині закладу, а й зовні - на великій терасі з милуючим краєвидом!

Порт сіті

Формат торгово-розважальних центрів вже давно став звичним для людей по всьому світу. Один із таких розташований в нашому рідному Луцьку і ім'я йому - «ПортCity»

Це сучасне місце для покупок і розваг так званого синтетичного формату, тобто, що об'єднує на своїй території розважальні заклади, кафе, бари, ресторани, гіпермаркет «Там Там» і понад 130 магазинів провідних світових брендів і все це на площі понад 51 тисяча квадратних метрів.

Adrenalin city

Спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті» зручно розташований для доїзду громадським та власним транспортом. Це унікальна територія розваг, яка не має аналогів на Західній Україні.

Завітайте до багатозального Кінокомплексу "Adrenalin" та перегляньте світові кіноновинки у комфортабельних сучасних кінозалах (червона, синя та срібна) в 2D та 3D форматах. А найбільш екстремально налаштовані можуть відчути що таке справжній 5D-формат.

Шанувальники активного відпочинку знайдуть себе в екстремальних видах розваг та зможуть випробувати себе в картингу, пейнтболі, лазертазі, рафтінгу, парапланеризмі! Також активно відпочити можна і в Arena sport та її величезному різноманітті спортивних розваг які знаходяться на території комплексу. Теніс, міні-футбол, роллінг, бадмінтон, настільний теніс, а також Формула здоров'я!

Дорослі тим часом можуть відвідати авангардне арт-кафе "Стоп-Кадр", де мають змогу посмакувати кращі страви кухонь світу.