1-The Highly Responsive to Prayers

The Highly Responsive to Prayers (яп. 東方靈異伝, система Коваленко: То̄хо̄ Рейіден, ромаджі: Touhou Reiiden, досл.: Надприродне сказання сходу ~ The Highly Responsive to Prayers) — перша гра із серії Touhou, розроблена для японського PC-98 у 1995 році. Вперше була продемонстрована на 20-му фестивалі Хатояма в 1996 році, а опублікована на 52-му Комікеті в 1997 році.

2-Story of Eastern Wonderland

The Story of Eastern Wonderland (яп. 東方封魔録, система Коваленко: То̄хо̄ Фӯмароку, ромаджі: Touhou Fumaroku, досл.: Східні записи про запечатування демона ~ The Story of Eastern Wonderland) — друга гра із серії ігор Тохо. Це також перша гра серії в жанрі даммаку. Була випущена для PC-98 у 1997 році. У «The Story of Eastern Wonderland» вперше з'являються персонажі Маріса Кірісаме та Міма як вороги, що потім з'являться в наступних іграх серії. Жриця Рейму Хакурей повертається з «тренування» в горах, і що вона бачить? Храм Хакурей повний примар і йокаїв. Схвильована можливістю випробувати її нещодавно набуті здібності, вона бере могутні сфери Їнь-Ян Хакурей та вирушає на спині своєї черепахи Ґенджі шукати джерело навали.

3-Phantasmagoria of Dim.Dream

The Phantasmagoria of Dim. Dream (яп. 東方夢時空, система Коваленко: То̄хо̄ Юмеджікӯ, ромаджі: Touhou Yumejikuu, досл.: Східний вимір сну ~ The Phantasmagoria of Dim. Dream) — третя гра в серії «Touhou Project», випущена під японський PC-98 у 1997 році. Це унікальна гра, в якій два гравці борються один проти одного, заряджаючи й використовуючи атаки та бомби. Цей стиль ігроладу був відроджений у дев'ятій грі серії, Phantasmagoria of Flower View. Крім того, це перша гра серії з підтримкою ґеймпаду. На свій подив, Рейму Хакурей дізнається, що поряд з храмом Хакурей несподівано з'явилися дивні руїни. Вона змагається з іншими людьми, які збираються вивчити їх — з чуток той, хто перший досягне серця руїн, отримає фантастичний приз!

4-Lotus Land Story

Lotus Land Story (яп. 東方幻想郷, система Коваленко: То̄хо̄ Ґенсōкьō, ромаджі: Touhou Gensoukyou, досл.: Східна країна фантазій ~ Lotus Land Story) — четверта гра серії «Touhou Project», випущена на 54-му Комікеті влітку 1998 року. У ній Маріса Кірісаме повертається як ігровий персонаж, а також вперше з'являється могутній йокай — Юка Кадзамі.

5-Mystic Square

Mystic Square (яп. 東方怪綺談, система Коваленко: То̄хо̄ Кайкідан, ромаджі: Touhou Kaikidan, досл.: Дивні східні історії ~ Mystic Square) — п'ята гра в серії Touhou Project, випущена під японський PC-98 у 1998 році. Це перша гра, в якій з'являється Аліса Марґатройд; можливий вибір із чотирьох персонажів — Рейму Хакурей, Маріса Кірісаме, Міма та Юка Кадзамі.

6-Embodiment of Scarlet Devil

Embodiment of Scarlet Devil (яп. 東方紅魔郷, система Коваленко: То̄хо̄ Ко̄макьо̄, ромаджі: Touhou Koumakyou, досл.: Східні землі червоної дияволиці ~ The Embodiment of Scarlet Devil) — вертикальна даммаку стрілянка, шоста офіційна гра серії «Touhou Project», випущена Team Shanghai Alice. Перша з випущених під операційні системи Windows, яка стала «свіжим стартом» після ігор епохи PC-98. При уважному пошуку у файлах гри можна знайти згадку «冴月麟» (Рін Сацукі) серед ігрових персонажів, яка, ймовірно, була вирізана в процесі створення гри через брак часу. З нею пов'язані два типи атаки: 花符 (Знак квітів) і 風符 (Знак вітру). Про цей таємничий персонаж існує кілька теорій, деякі з яких говорять про те, що персонаж може бути кірін (ієрогліф «麟» зустрічається і в імені, і в назві істоти), а деякі називають її медсестрою через фразу Маріси на екстра рівні. Існують також спрайти невикористаного боса, які можуть бути або альтернативною Румією, або Рін Сацукі. Імовірно, вони мали використовуватися для першого рівня. Більше про це нічого не відомо.

7-Perfect Cherry Blossom

Слідом за «The Embodiment of Scarlet Devil», «Perfect Cherry Blossom» було створено з тією ж метою — високошвидкісне даммаку, створене за дещо абстрактними концепціями. Цього разу тема обертається навколо Світу мертвих, а додаткові рівні трохи стосуються Бар'єра Хакурей та концепції «відмирання», хоча вони не дуже обговорюються деталізовано, діалоги все ще дуже короткі й прості за змістом. Назва «йойому» означає якийсь таємничий, примарний сон. Якщо прийняти останнє значення «妖々», назва звертає увагу на Йому Компаку і Ююко Сайґьоджі, причому канджі «妖» міститься й в імені як Йому, так і Сайґьо Аякаші. «Perfect Cherry Blossom» (бездоганний вишневий цвіт) належит до планів Ююко змусити цвісти Сайґьо Аякаші, зібравши енергію весни.

8-Immaterial and Missing Power

«Immaterial and Missing Power» це перша гра з серії «Touhou Project» нумерована з десятковим знаком. Хоча вона була випущена після «Imperishable Night», події гри хронологічно відбуваються між нею та «Perfect Cherry Blossom», протягом літа того ж року. Гра була результатом співпраці між ZUN'ом з Team Shanghai Alice і Twilight Frontier. Над сценарієм працював ZUN, дизайном Суйки Ібукі, картами заклинань і кількома музичними творами. Він також контролював решту елементів гри, хоча й надавав членам «Twilight Frontier» певну свободу в процесі. Крім того, він працював над різною графікою та дещо програмував.[2]

9-Imperishable Night

ZUN заявив, що весь сюжет з'явився в результаті рішення щодо використання системи партнерів (так само сталося і з «Subterranean Animism»). Атмосфера гри нічна, звідси й назва. Для підкреслення нічного фону було використано багато яскравого світла з точки зору візуальних ефектів і візерунків куль, щоб підкреслити нічні тла. ZUN детально розповідає про включення режиму «Spell Practice» у цю гру. Він визнає, що це був ризикований крок з точки зору ігрового дизайну, але оскільки основна увага в грі прикута до карт заклинань, він сподівається, що його використовуватисуть як свого роду допомогу в основній грі. Однак він все ще сумнівається в його цінності як додаткового елемента. Англійський підзаголовок до назви гри прямолінійний – «Imperishable» вказує на те, що не зруйнується або не забудеться. У японській частині назви, ja (永) означає «вічний», поки ja (夜) означає «ніч». ja (抄) належить до уривка письмового або короткого запису з коментарем.