Що таке Ethereum? Історія Використання

Що таке Ethereum?

Ethereum — це технологія, яка поєднує цифрові гроші, глобальні платежі та програми. Наша спільнота створила цифрову економіку, що зростає, відкрила розробникам нові шляхи для заробітку онлайн і досягла прогресу в багатьох інших сферах. Ця технологія доступна для всіх і будь-де. Усе, що вам потрібно, — Інтернет.


Справедливіша фінансова система

Сьогодні мільярди людей не можуть відкрити банківські рахунки, тоді як для інших заблоковані платежі. Система децентралізованих фінансів (DeFi) Ethereum завжди готова до роботи та забезпечує справедливе ставлення до кожного. Маючи лише доступ до Інтернету, ви можете надсилати, отримувати й позичати кошти, заробляти відсотки, а також навіть переказувати гроші в будь-яку точку світу.


Інтернет-послуги, пов’язані з активами

Технологію Ethereum використовують не тільки як цифрові гроші. Усе, чим ви володієте, можна представити, продати та використати як невзаємозамінні токени (NFT). Ви можете токенізувати свою творчість і автоматично отримувати гонорар з кожного продажу. Крім того, ви можете використати токен на будь-яку свою власність, щоб взяти позику. Можливості стають більшими щоразу.


Доступні всім інтернет-послуги

Сьогодні ми отримуємо доступ до «безкоштовних» інтернет-послуг, відмовляючись від контролю над своїми персональними даними. Послуги Ethereum доступні всім за замовчуванням — вам потрібен тільки гаманець. Це безкоштовно, просто налаштовується, і ви самі все контролюєте. Крім того, вам не потрібно надавати персональну інформацію.


Нова межа для розвитку

Технологія Ethereum і її програми прості для розуміння та мають відкритий вихідний код. Ви можете розділити код і повторно використовувати функції, розроблені іншими. Якщо ви не хочете вивчати нову мову, можна просто взаємодіяти з відкритим вихідним кодом за допомогою JavaScript та інших наявних мов.