Музеї

Музей Лондона (англ. Museum of London) показує історію Лондона від доісторичних до сучасних часів. Музей розташований на вулиці Лондонська стіна, поруч з Барбікан-центром та є частиною комплексу будівель Барбікан, які були побудовані в 1960–1970-ті роки як інноваційний підхід до редевелопменту пошкодженої бомбардуваннями Другої світової війни частини Лондонського Сіті. Музей розташований за кілька хвилин пішої ходьби на північ від собору святого Павла, поруч із залишком римської міської стіни (тієї частини, яка при забудові була залишена для історії) просто на межі найстарішої частини Лондона, яка є тепер його основним фінансовим районом. Основний фокус музею — на соціальній історії Лондона та його мешканців у часі. Музей перебуває у спільному управлінні та фінансуванні Корпорації Лондонського Сіті та Адміністрації Великого Лондона.

Музей науки (англ. Science Museum) — один з трьох основних музеїв вікторіанської епохи на Ексибішн-роуд в лондонському районі Південний Кенсінгтон. Музей науки (англ. Science Museum) — один з трьох основних музеїв вікторіанської епохи на Ексибішн-роуд в лондонському районі Південний Кенсінгтон.

Музей Шерлока Холмса — лондонський будинок-музей легендарного Шерлока Холмса, літературного персонажа, створеного сером Артуром Конан-Дойлем. Заснований 1990 року. Музей розташований на Бейкер-стріт, неподалік від станції Лондонського метро. Розташований музей в чотириповерховому будинку в вікторіанському стилі. Будинок побудовано в 1815 р. і є архітектурною пам'яткою. Інтер'єр будинку відповідає описам, які зроблені Конан-Дойлем.