Собаки

З давніх давен собака жив поруч із людиною, був її другом та помічником. Це перша тварина, яку приручила давня людина. Вона ділилася із собакою їжею, а той допомагав їй на полюванні та охороняв її та її житло. З тих самих пір продовжується вірна дружба між ними.Та дружба – це не гра в одні ворота, так що людина зі свого боку також має бути справжній товаришем своєму улюбленцеві.

Зазвичай люди добре ставляться до домашніх собак, піклуються про них, починаючи від годування та закінчуючи модними зараз походами до собачих салонів краси! Цікаво, що собаки не вимагають багато. За добре ставлення вони раді й м’якій подушці в квартирі, й звичайній конурі у дворі. Вони згодні прожити життя в неволі заради того, щоб бути потрібними. Тож на мою думку, найважливіше – це не ображати тварин, бо в них також є почуття, а свого господаря вони люблять.

Собака – вірний друг людини, який не посміється та не зрадить, допоможе в усьому, де може, зрозуміє її настрій та спробує покращити, незважаючи на те, що він має чотири лапи та хвіст і не вміє розмовляти словами. Та взаєморозуміння без слів ще більш цінне.

Тож варто бути вдячним нашим улюбленцям за їхню відданість та відплачувати їм тим же самим.