Декада вчителя-методиста «Розвиток ключових компетентностей учнів в умовах інтегрованого підходу до навчання»

e-mail Друк PDF

З 17 по 26 жовтня 2018 р.  у закладі проходила декада вчителя-методиста «Розвиток  ключових компетентностей учнів в умовах інтегрованого підходу до навчання». У ній взяли участь 20 учителів-методистів, які продемонстрували ефективні інноваційні методи і прийоми формування й розвитку ключових і предметних компетентностей учнів, удосконалення навичок самостійної навчальної й дослідницької діяльності через впровадження міжпредметної і різновікової інтеграції.


У рамках декади відбулися обласний семінар учителів англійської мови, міський семінар учителів математики, заняття міської опорної школи з питань комп’ютеризації  освітнього процесу та впровадження нових інформаційних технологій. На уроках української мови були також присутні гості гімназії –  вчителі ЗЗСО Заборольської ОТГ.

Особливий інтерес у педагогів викликав урок різновікової інтеграції в 6-А і 2-В класах, на якому вчителі української мови  Рудницька О.Б. і Головань Т.В. продемонстрували ефективне використання найсучасніших технологій, методів і засобів навчання, а також авторські  нестандартні прийоми реалізації інтелектуального і творчого потенціалу гімназистів.