Книжки на будь-який смак

e-mail Друк PDF

Бібліотека гімназії постійно модернізується і є сучасним  інформаційним і духовним простором для навчання, відпочинку та інтелектуального розвитку. І головним атрибутом тут є КНИГА.

 

 

До Дня народження гімназії у бібліотеці організовано акцію інтелектуальної доброти «Її Величність Книга. Даруймо!».

55-ма примірниками цікавих популярних книжок поповнився фонд нашої книгозбірні. Найсвіжіші бестселери українських та закорубіжних письменників, видання класиків, твори, які вивчаються за освітньою програмою стали чудовим подарунком гімназистам. Ці книги популярні серед дітей та підлітків, дають їм позитив у спілкуванні з друзями.

Фонд бібліотеки збагатила література, яка вийшла друком у видавництвах «Школа», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Основа», «Видавництво «Старого Лева», «Знання». З подарованими новинками можна ознайомитися у читальному залі бібліотеки.

Книги від вдячних користувачів бібліотеки, учнів та їх батьків є найкращим подарунком гімназії.

Завідувач бібліотеки Марія Дацюк щиро дякує усім за турботу, звертає увагу на гарне оформлення, високоякісний папір і цупкі яскраві обкладинки та цікавий зміст друкованих видань. За її словами, навряд чи є щось важливіше для знання, для спокійного життя і для успіху будь-якої справи, аніж уміння людини читати і мислити.

Бібліотекар дає поради юним читачам, щоб не нападав «нечитун», брати до рук книгу і хоч кілька сторінок подужати щоденно. А дарувати книжки варто не лише 14 лютого.

Розширюйте розумовий простір – для себе і для тих, кого цінуєте!