Ділимося досвідом з колегами-бібліотекарями ЗЗСО міста

e-mail Друк PDF

21 листопада у НВК відбувся семінар бібліотекарів «Кроки пізнання за Василем Сухомлинським». Освітній заклад представила директор Кардаш М.М. Вона розповіла гостям про участь у Х Міжнародній науково-практичній конференції та ХХV Всеукраїнських педагогічних читаннях «Творча спадщина Василя Сухомлинського у вітчизняному та міжнародному вимірах», які відбулися у м.Кропивницькому.

 

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Сіміцька Ж.В. представила педагогічні стартапи «Ідеї В.О.Сухомлинського у школі ХХІ століття». Завідувач бібліотеки Дацюк М.І. поділилася з колегами досвідом роботи у формуванні ключових компетентностей дитини-читача за Великим Добротворцем.

Власними підходами у вихованні вдумливого, зацікавленого читача на основі ідей В.Сухомлинського поділилася з присутніми завідувач бібліотеки Луцького ліцею №3 Барило В.І.

Зацікавила учасників семінару екскурсія у гімназійній музейній кімнаті В.О.Сухомлинського, про експозиції якої гостям розповіли  юні екскурсоводи (учні 2(6)-А класу гімназії) і завідувач музейної кімнати Киндибовська Т.Л.