Табір «Дивосвіт»

e-mail Друк PDF

Уже багато років у гімназії щоліта гостинно відчиняє двері табір «Дивосвіт». Після напруженого навчального року діти з нетерпінням чекають зустрічі з давніми приятелями. У «Дивосвіт»-оселі склалися гарні традиції: кожен загін має назву, емблему, речівку, девіз. Щоранку під веселу музику діти роблять зарядку. Після сніданку кожен загін вирушає у веселу та пізнавальну мандрівку за своїм планом.

Діти відкривають для себе щось нове, відвідуючи найцікавіші місця Луцька. Доторкнутись до історії можуть у древньому замку Любарта, посмакувати піцою, яку приготували власноруч з друзями, у піцерії «Дядя Піца»; весело провести час у парку; пізнати світ тварин у зоопарку; насолодитися ароматним медом і трав’яним чаєм у «Медовій хаті»; переглянути вистави у драматичному і ляльковому театрах та захопливий мультфільм у СОК «Адреналін»; ознайомитись з винаходами людства в академії пізнання та розвитку «Робологікум»; поринути у скарбницю книг у Волинській універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки та обласній бібліотеці для дітей; досхочу накупатися у басейні.

Флеш-моби, естафети, дискотеки, забави, творчі конкурси, «книжкові клумби», веселощі, усілякі розваги проходять щодня в «Дивосвіт»-оселі.

Будем  пам’ятать наші дні веселі,

Хай щастить усім в «Дивосвіт»-оселі.

ФОТОРЕПОРТАЖ