Родинне Свято Мрій в 3-А класі початкової школи

e-mail Друк PDF

Сьогодні в 3-А класі початкової школи відбулось родинне Свято Мрій. Це було не просто свято, ми поринули у справжню казку! Діти взяли участь у чудових театральних постановках двох казок.


Маленькі школярики виявились чудовими професійними акторами. Кожен, з них перейнявся своєю роллю та чудово передав характер героя. Фантазери-казкарики на чолі з  Казкарем були справжніми чарівниками! Вони завітали до Країни Серйозних, інакше кажучи, Країни S. Сумних і беземоційних дітей вони перетворили на грайливих веселунів. Жителі країни S були дійсно схожими на роботів без радості, ігор та веселощів. “Патрулі емоцій” чудово зіграли серйозних службовців, які готові заарештувати навіть за посмішку. Герої казки «Хитрий Лис» гарно передали характер персонажів та їх емоції. Були і веселі пісні, і запальні танці, і гімнастичний номер у виконанні наших дітей. Свято пройшло в невимушеній та веселій атмосфері!

Батьки та гості свята поринули в чудові спогади дитинства, де ми мріяли, фантазували та грались, говорили чудні заклинання. Як нам не вистачає зараз, в дорослому житті дитячих кумедних та смішних мрій! Ольга Володимирівна, згадала дитячу мрію про диво-машину, яка б літала, їхала та плавала. На ній можна об’їхати всю планету! Кожен з нас під час свята встиг про щось помріяти. Про нездійсненне, навіть фантастичне. Можливо, деякі наші мрії здійсняться! Варто мріяти та вірити в здійснення бажань, навіть дуже сміливих та нереальних на перший погляд. Головне, що всі ми, діти та дорослі, мріємо про мир на землі, про здорових людей та відсутність хвороб, про посмішки наших дітей та їхнє світле майбутнє!

Дякуємо усім за чудове свято, за настрій, за мрії та посмішки! Бажаємо здійснення найзаповітніших мрій!!!

ФОТОРЕПОРТАЖ