Вшановуємо переможців

e-mail Друк PDF

14 травня в гімназії відбулося традиційне свято вшанування переможців інтелектуальних, творчих, спортивних змагань. На нього були запрошені учні, що прославили свій  освітній заклад, посівши призові місця на олімпіадах, конкурсах, турнірах різних рівнів,  а також їхні наставники та батьки.

Почесне місце у святковій залі зайняли переможці Всеукраїнських конкурсів та олімпіад. Саме їм адресувалися найтепліші слова привітань. Потім винуватці торжества поділилися своїми враженнями про інтелектуальні випробування та секретами успіху. Вони подякували наставникам за безкорисливу й результативну працю, а також тепле й щире ставлення. Слово у відповідь прозвучало з уст учителя географії Синьої Надії Антонівни, яка підготувала переможця всеукраїнського рівня Гупало Ольгу. Дітей і педагогів привітав також Роман Миколайович Левкович, чия дочка Ірина стала абсолютним переможцем Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, Всеукраїнської інтернет-олімпіади з біології, призером Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт з агрономії, Всеукраїнського турніру юних хіміків, Всеукраїнського турніру юних біологів.

Заступник директора Сіміцька Ж.В. у своєму виступі відзначила, що  у 2018-2019 навчальному році кількість перемог, які вибороли гімназисти в інтелектуальних і творчих змаганнях, більша, ніж у минулому році. Директор закладу Кардаш М.М., яка, до речі, назвала свято вшанування переможців найулюбленішим, разом із головою батьківського комітету Хаймик О.Є. вручила нагороди найдостойнішим.

За особливі досягнення у всеукраїнських олімпіадах, конкурсах-захистах, турнірах іменні премії  отримали такі гімназисти:

премію імені Василя Сухомлинського – Левкович Ірина, 6-Б кл.,

премію імені родини Косачів – Ляшко Тетяна, 7-А кл.,

премію імені Михайла Кравчука – Лугінін Богдан, 6-Б кл. і  Левак Олександр, 7-Б кл.,

премію імені Агатангела Кримського – Хомич Владислав, 7-А кл.,

премію імені Галини Зуб – Гупало Ольга, 7-Б кл.

Теплими, щирими оплесками нагородили присутні вокальні колективи закладу, які подарували всім яскраві номери.

 

 

 

Останнє оновлення на П'ятниця, 17 травня 2019, 12:59