Міжнародна співпраця

e-mail Друк PDF

 

Дружба без кордонів

З 30 травня по 03 червня в м. Жешув (Польща) проходила Міжнародна молодіжна зустріч «Спорт в усіх його проявах» за участю учнів старших класів із Франції, Португалії, Іспанії, Словаччини, Білорусії та України. На цій зустрічі побувала делегація учнівської молоді з НВК «Гімназія № 14» м. Луцька. Організатором діяльності учнів в рамках цього проекту виступила гімназія № 9 м. Жешув – партнер Луцького НВК "Гімназя №14"ї.

Учні мали змогу брати участь у різних заходах, передбачених програмою: інтеграційних тематичних вечірках, представленнях національних пісень, національної кухні, створеннях фільмів про здорове харчування, а також мали хорошу нагоду вдосконалити знання англійської мови. Цікавими були зустрічі з віце-мером м.Жешув у мерії міста та з директором 9 гімназії.

Насиченою була екскурсійна програма. Надовго запам’ятаються похід у Жешувське підземелля, поїздка в Ланцутський палац та каретний двір, музей гончарства в Медині.

Діти ще раз переконалися: у дружби немає кордонів, тому від’їжджали зі сльозами. Сподіваємось, що контакти між дітьми різних країн не закінчилися із закінченням цієї цікавої зустрічі.

 

Останнє оновлення на Четвер, 23 червня 2011, 08:44