LOGO

Що таке Dota 2?

Dota 2, Defense of the Ancients — багатокористувацька відеогра в піджанрі MOBA, автономне продовження ідей карти DotA для гри Warcraft III: Reign of Chaos і її модифікації Warcraft III: The Frozen Throne. Dota 2 випущена компанією Valve Corporation для платформи Microsoft Windows в публічній бета-версії у 2011 році. У Dota 2 грають 2 команди по 5 осіб у кожній. Кожен гравець здебільшого контролює лише одного персонажа, якого називають героєм, та, за наявності певних умінь, деяку кількість інших допоміжних бойових одиниць. Кожна команда має табір у своєму куті карти, який слугує місцем початку гри для команди і місцем відродження героїв у разі їх смерті. Головною метою гри є знищення центральної будівлі на базі ворога, для цього герої протягом гри намагаються вбити ворожих героїв та допоміжних істот (кріпів) і зруйнувати захисні ворожі будівлі, здобуваючи таким чином досвід та золото для свого розвитку.

Офіційний сайт гри
1390959

Juggernaut

ПРОБИВАЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ ВОРОГІВ ТОЧКОВИМИ УДАРАМИ

Ніхто й ніколи не бачив обличчя, схованого за маскою Джаґернаута Юрнеро. Ходять чутки, що він взагалі його не має. За непослух панові Юрнеро вигнали з древнього Острова Масок. І кара ця стала його спасінням. Невдовзі чари помсти затягнули острів у морську глибінь. А Юрнеро залишився єдиним продовжувачем вікових традицій Джаґернаутів, їхніх ритуалів і мистецтва фехтування. Рішучість та відвага — плоди нескінченних тренувань Юрнеро, а його незвична техніка бою доводить, що майстер не втомлюється випробовувати себе. Та його мотиви такі ж загадкові, як і вираз обличчя. І як для того, хто вже двічі втратив усе, Юрнеро б’ється так, наче не сумнівається у своїй перемозі. Закрити історію Шквалом ударів Джаґернаут косить своїх ворогів. Майже невразливий, вихором ударів свого меча він стрімголов кидається в битву. Спинити Джаґернаута настільки ж складно, як і врятуватися від нього.

Більше про Юрнеро

Sven

ВИНИЩУЄ ГРУПИ ВОРОГІВ СВОЄЮ ВРАЖАЮЧОЮ СИЛОЮ

Свен — байстрюк одного з лицарів Ордену стражів, народжений від блідої мерантки, котрий провів дитинство серед руїн Тінистого узмор’я. Свенового батька стратили за порушення Кодексу стражів, а матір вигнало її ж плем’я за сумнівні зв’язки. Через це Свен вирішив, що чесним слід бути лише перед собою, а не перед зовнішніми правилами. Коли після тривалої хвороби не стало матері, Свен вступив до Ордену стражів, приховавши своє походження. Тринадцять років він навчався в школі батька, дотримуючись суворих правил, за якими юнак узагалі не мав народжуватися і вважався мерзенним виплодком. Коли ж настав день присяги, то Свен викрав орденський Меч Вигнання, розтрощив Священний Шолом і жбурнув Кодекс у Священний пломінь Ордену. Потім він покинув Тверджу Стражів, став самітником і зрікся будь-яких правил, окрім власних. Свен залишився лицарем… Лицарем-Вигнанцем, який несе відповідальність тільки перед самим собою. Закрити історію Свен завжди охочий увірватися в бій. Щойно, як втрапить у сутичку, він приголомшує групу ворогів, а коли посилить свою шкоду ультимативною здібністю — лише кількох помахів меча достатньо, щоби вирізати ворогів.

Найкращий варіант за свої гроші

Більше про персонажа

Alchemist

ОТРИМУЄ ДОДАТКОВЕ ЗОЛОТО ЗА ВБИВСТВА ЧИ РУНИ ДОСТАТКУ

Священна наука алхімії була сімейною традицією Темноварів, однак жоден Темновар не показував стільки креативності, амбіцій і навіженства як юний Разіль. Однак коли він подорослішав, то полишив сімейну торгівлю і спробував себе у виробництві золота. У звичній для нього манері він заявив, що перетворить на золото цілу гору. Після двох десятиліть досліджень, вкладів і приготувань, він зазнав цілковитого провалу й втрапив за ґрати у зв’язку з численними руйнівними наслідками свого експерименту. Однак Разіль не здавався так легко і став ретельно продумувати варіанти втечі, щоби продовжити дослідження. Коли його новим співкамерником виявився лютий огр, він отримав нагоду, на яку чекав. Після переконання огра в тому, що його не слід їсти, Разіль почав ретельно готувати настоянку з плісняви й моху, знайдених під час виправних робіт. Через тиждень вона дозріла. Коли огр випив зілля, то впав у неймовірне шаленство, порвав залізні ґрати, поруйнував стіни й перебив усю охорону. Незабаром утікачі сховалися десь у лісі за містом, полишивши за собою сліди руйнувань і жодних ознак переслідування. Коли дія зілля пройшла, огр почувався добре, цілком щасливим та енергійним. Парочка вирішила й далі працювати разом, тож відтоді вони разом збирають матеріали, котрі необхідні Разілю, аби здійснити ще один експеримент із перетворення гори. Закрити історію Синтезуючи додаткові ресурси з кожного вбивства, Алхімік без проблем накопичує всі засоби для винищення своїх ворогів. Заскочивши зненацька недругів їдкою кислотою та привітавши їх нестабільними хімікатами, він воює задля забезпечення безупинності своїх жадібних пригод.

Більше про улюбленця багатьох гравців