Манга публікується в сейнен-журналі "Dengeki G's Magazine" з 2009 року.

Причому першу частину Angel Beats! The 4-koma: Our War Front March Song ілюструвала Харука Комовата, а другу Angel Beats! Heaven's Door» - Юріко Асамі.

Мангу адаптувала студія PA Works , яка зняла 13-серійний аніме-серіал, що демонструвався в Японії з 3 квітня 2010 року по 26 червня 2010 року.

Також було випущено серію коротких оповідань, переважно для жіночої аудиторії, ілюстратором яких став GotoP .

Angel Beats! — манга та аніме студій Key та PA Works , автором оригінального сюжету якого став Маеда Дзюн , який є автором та інших проектів « Key », таких як аніме, манга та візуальні новели Kanon , Air , Кланнад та Busters! Little Busters! .

Події Angel Beats! в основному відбуваються у будівлі старшої школи, що знаходиться у світі життя після смерті. Школярі навчаються в ній, щоб позбутися від усіх зайвих спогадів, які у них лишились з попереднього життя. Мешканці цього світу відчувають біль та інші відчуття, але тут їх неможливо вбити — через невеликий проміжок часу вони оживають абсолютно неушкодженими.

Останнє, що пам’ятає Хіната – вантажівка, що мчить на нього. І ось наступної миті він лежить посеред шкільного двору цілісінький. Тільки це не його школа, і учні та вчителі, які нібито його чудово знають, йому абсолютно незнайомі. Що ж тут відбувається?