Загадкові місця планети

Долина безголових

Уже від однієї назви цієї місцини волосся стає дибки. Все почалося з того, що 1898 року шестеро золотошукачів вирушили на пошуки скарбів до загадкової Долини в Канаді. Місцеві індіанці не раз застерігали, що це місце погане, і тут діються недобрі діла. Любителі легкої наживи наполягли на своєму, вирушили в пустелю - і з кінцями: всі шестеро чоловіків безслідно зникли. З того часу, хто б не йшов у долину, яким би не був озброєним з голови до ніг, ніхто не повертається назад. Ця місцина у прямому сенсі пожирає людей. Особливістю всіх жахливих історій є те, що інколи людські голови знаходять на місці вбивства, а інколи вони зникають.

Сюди колись звозили людей, що заразилися чумою, тут же вони і вмирали. На острові знаходиться близько 15 000 могил, від чого його ще іменують Воротами пекла. І неспроста: коли у ХХ ст. на острові побудували психіатричну лікарню, її пацієнти почали скаржитися на безперервні головні болі та галюцинації. В результаті клініку закрили. Однак сьогодні на острові можна бачити напівзруйновану будівлю клініки - з вибитими вікнами, ліжками, що наводять жах, а також уламками медичного обладнання. Подейкують, що з дзвіниці лікарні скинувся лікар, який зійшов з розуму.

 Італійський острів Повеглія 

Загадкові місця планети - де живуть чудовиськаРезультат пошуку зображень за запитом "Італійський острів Повеглія"Результат пошуку зображень за запитом "долина безголових"Результат пошуку зображень за запитом "долина безголових"

Долина падаючих птахів, Індія. 

В останні дні літа в індійському штаті Ассам в полонині Джатінга відбуваються незвичайні явища. Вночі, ближче до півночі, сюди прилітають зграї птахів в майже непритомному стані.

Долина падаючих птахів - фото 212633

Болото Манчак
Привиди, масові поховання, алігатори, і жахливі дерева. Все це присутнє на страшному болоті, розташованому в американській Луїзіані.

ТОП-10 найстрашніших місць на Землі. ФОТОРЕПОРТАЖ