Школа (телесеріал, 2018)

Подпись: «#Школа» — український телесеріал про життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з учителями та батьками, виробництва «1+1 продакшн»Прем'єра першого сезону відбулася на телеканалі «1+1» 15 січня 2018 року.

Сюжет                                                                  Пара молодих учителів випадково потрапляють на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катерина пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У закладі освіти вона зустрічається із новим вчителем англійської мови Алексом. Їх знайомство змінює все подальше життя. Адже вони ніколи не були до цього вчителями. Тому для них школа стала випробуванням. Вони і в школі діють так, як діяли у звичайному житті. А неправильно написаний план уроку або не заповнений вчасно шкільний журнал може будь-якої миті стати причиною звільнення.В серіалі багато уваги приділено актуальним проблемам школярів, з якими вони стикаються під час підліткового періоду: цькування однолітків, нерозуміння в родині.

Назва                                                     Серіал має одразу дві назви: «#Школа» (читається       «ХештегШкола») і «Школа». Обидві назви є правильними і допустимими для використання на позначення даного телесеріалу.

Зйомки                                                                                            Зйомки проходили у справжній школі України з липня по вересень 2017 року. Оскільки терміни були стислі, знімальний процес відбувався швидко. Всього знято тридцять серій.

Школа (заставка).png

Музика

Саундтреком серіалу стала композиція українського гурту «Антитіла» «Там, де ми є» (TDME), яка була презентована 26 грудня 2017 року у «Сніданку з 1+1».Саундтрек серіалу також є рингтоном одного з головних героїв (персонажа на ім'я Андрій). Даний рингтон у цього персонажа можна почути у 7 серії 1 сезону. Також композиція «Між Світами» ще одного українського гурту «Cloudless» увійшла до саундтреку серіалу .

Результат пошуку зображень за запитом "школа 2018"