До зустрічі з тобою

Фільм

«До зустрічі з тобою»

Фільм до зустрічі з тобою. Короткий опис

Подпись: Заснований на однойменному романі-бестселері.Фільм переносить глядачів в невелике провінційне містечко, де живе головна героїня Луїза Кларк. Вона - абсолютно звичайна дівчина, замкнена в повсякденності сірих буднів. Лу знає про багатьох речах - що їй не подобається її робота, як багато кроків від автобусної зупинки до її будинку і Патрік їй не пара. Але дівчина і уявити не може, що зовсім скоро її життя повністю зміниться - вона втратить ненависної роботи і зможе, нарешті, позбутися від хлопця, якого насправді не любить. Паралельно історія розповідає нам про якийсь Уилле Трейноре - молодому спортсменові, якого збив неуважний мотоцикліст. Аварія стала причиною багатьох травм, які переконали хлопця, що його життя закінчена. І в той момент, коли життя героїні котиться під укіс, її наймають батьки травмованого Уїлла як доглядальниці. Поки молоді люди і уявити не можуть, що коли вони познайомляться, то їх житті почнуть змінюватися - не відразу, без різких поворотів, але зате неухильно і суто в позитивну сторону! Починається все з того, що Луїза зауважує депресію свого підопічного і вирішує у що б то не стало довести йому, що життя варте того, щоб дихати на повні груди! 
Пов’язане зображення

У головних ролях:

 

Сем Клафлін

Відомий своїми роботами в телефільмах і серіалах «Стовпи Землі» і «Серце кожної людини». У 2010 році вийшов фантастичний фільм «Втрачене майбутнє» з його участю. Всесвітню популярність акторові принесла роль Філіпа у фільмі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах». Одними з найбільш культових ролей актора так само стали роль Алекса Стюарта з екранізації книги Сесілії Ахерн "З любов'ю, Розі" 2014 року і роль Фінніка Одейра з екранізації трилогії Сьюзен Коллінз "Голодні ігри" 2013-2015 років, в якій він працював у тандемі з такими акторами, як Дженніфер Лоуренс, Джош Хатчерсон, Джена Мелоун, Вуді Харрельсон, Дональд Сазерленд, Стенлі Туччі і іншими.

 

 

 

Емілія Кларк

Емілія Кларк – молода актриса з Великобританії. Її театральні і кіноролі відзначили глядачі та критики всього світу. Світову популярність Емілія завоювала після зйомок в серіалі «Гра Престолів», в якому вона бездоганно впоралася з роллю Дейенеріс Таргаріен. У 23 роки Кларк вдалося попрацювати у проекті серіального жанру. Дебютну роль у популярному на англійському телебаченні серіалі «Лікарі» важко назвати успішною, але, тим не менш, вона поклала старт її кінокар’єрі. Після закінчення навчання Емілія продовжила шукати підступи до світу кіно. Вона влаштувалась в Лос-Анджелесі, де стала частиною колективу одного з голлівудських театрів.

 

 

 

Метью Льюїс

Вперше він отримав роль в 5 років, з'явившись в телесеріалі «Some Kind of Life» в 1995 році. Але популярність йому приніс фільм «Гаррі Поттер», де він у всіх фільмах зіграв Невілла Лонґботтома. У 2012 році Льюїс з'явився в ролі персонажа Джеймі в п'яти частинах серіалу «Syndicate», який транслювався на «BBC One». У 2013 році він зіграв роль репортера в незалежному фільмі «Магазин солодощів». Виконав роль Додда у фільмі «Wasteland» та  роль лікаря і найближчого друга у фільмі «До зустрічі з тобою».

 

Дженна Коулман

Першою роллю Коулман, котра і принесла їй популярність у Великій Британії, стала роль Жасмин Томас у мильній опері «Еммердейл», яку вона виконувала з 2005 по 2009 рік. За цю роль її було номіновано на British Soap Awards у категорії «Найкращий дебют» і на Національну телевізійну премію в категорії «Найпопулярніший новачок» 2007 року. 2009 року актриса приєдналася до серіалу BBC «Вулиця Ватерлоо» де у свої 23 роки виконала роль школярки Ліндсей Джеймс. 2011 року відбувся дебют Коулман на великому екрані. Вона з'явилась у невеликій ролі у фільмі «Перший месник». Того ж року вона зіграла Енні Дезмонд у чотирисерійному серіалі «Титанік» та озвучила персонаж Мелії в англійській локалізації відеогри Xenoblade Chronicles.

 

Чарльз Денс

Денс вперше з'явився на екрані в 1974 році, однак широка популярність прийшла до нього лише 10 років потому, після того як він зіграв головну роль у телесеріалі 1984 року "Коштовність в короні". Він також брав участь в інших британських телепостановках, таких як "Привид опери" (1990), "Ребекка" (1997), "Хроніки Конан Дойла: Справа про Криваву кімнату" (2000), "Детектив і привид" (2000-2001), "Оксамитові пальчики" (2005), "До зустрічі з тобою"  і "Холодний будинок" (2005). За роль в останньому він був номінований на премію "Еммі".

 

Фільм можна переглянути на сайті

http://ua-cinema.com/3519-do-zustrichi-z-toboyu-2016-divitis-onlayn-v-hd-720.html

 

 

Фільм можна переглянутим

 

Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "до встречи с тобой акторський склад"Результат пошуку зображень за запитом "эмилия кларк"Результат пошуку зображеньПов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "Чарльз Денс фільми"