Cеріал Вовченя

«Вовченя» — американський молодіжний містико-драматичний серіал, знятий за мотивами однойменного фільму 1985 року на замовлення телеканалу MTV. Прем'єра відбулась 5 червня 2011 року після церемонії вручення нагород «MTV Movie Awards». 

Пояснительная подпись под рисунком.

Скот Маккол (Тайлер Поузі) — шістнадцятирічний школяр, вчиться у середній школі. Стає перевертнем після укусу Альфи у лісі. Працює у ветклініці містера Гаріса, пізніше стає спів-капітаном шкільної команди по Лакросу разом з Джексоном Уітмором. Спочатку, розцінюючи свої здібності як прокляття, шукає ліки від лікантропії, але Дерек позбавляє його єдиного шансу на зцілення, вбивши Альфу. Починаючи з другого сезону, Скот звикає до своїх здібностей та охоче ними користується. Має найкращого друга Стайлза Стілінскі, котрий у всьому його підтримує та кохану дівчину Елісон Арджент, чиї родичі є спадковими мисливцями на вовкулак.

Стайлз Стілінскі (Ділан О'Браєн) — шістнадцятирічний непопулярний учень, запасний гравець у лакрос. Його батько шериф, а мати загинула, коли він був ще дитиною. Має непересічний розум, першим розуміє, що відбувається зі Скотом, коли той стає перевертнем. З початкової школи закоханий в однокласницю Лідію Мартін, котра не помічає його. Найкращий друг Скота Маккола та часом єдиний помічник.

Дерек Хейл (Тайлер Гоглін) — перевертень від народження, майже вся його родина загинула 6 років тому від страшної пожежі, яку влаштувала тітка Елісон, Кейт Арджент. Став Альфою після того, як вбив Пітера Хейла. Протягом двох сезонів допомагає Скоту впоратись з новими здібностями та контролювати себе.

Елісон Арджент (Крістал Рід) — сімнадцятирічна школярка, родина котрої вже не перше століття полює на перевертнів. Зустрічається зі Скотом Макколом. Чудово стріляє з лука. Керуючись категоричними настановами своєї тітоньки Кейт, бажає вбити Скота після того, як у другому сезоні дізнається про те, що він перевертень. Проте пізніше приймає факт того, що її хлопець — перевертень, після того, як дізнається правило мисливців: «Ми полюємо на тих, хто полює на нас». Між першим та другим сезоном її батько забороняє їй зустрічатись зі Скотом, проте пара порушує цю заборону. Відмінниця, найкраща подруга Лідії Мартін. Після смерті матері змінила правило мисливців: "Ми захищаємо тих, хто не може захистити себе".

Лідія Мартін (Голанд Роден) — шістнадцятирічна популярна учениця. Довший час зустрічалась з Джексоном Уітмором, найпопулярнішим хлопцем школи та колись єдиним капітаном шкільної команди з лакросу. Одна з найздібніших учениць школи, вміє готувати Коктейль Молотова з того, що є у кабінеті хімії, проте більшу частину часу прикидається дурненькою. Буває капризною та вибагливою, хоча насправді чуйна та добра.

Джексон Уїтмор (Колтон Гайнес) — шістнадцятирічний популярний школяр, капітан (пізніше — спів-капітан) шкільної команди з лакросу. Прийомна дитина Уітморів. Довгий час зустрічався з Лідією Мартін, але потім кинув її, щоб зблизитися з Елісон, таким чином зблизитися зі Скотом. Розгадує таємницю Скота та вимагає того знайти спосіб зробити його перевертнем. Має найкращого друга-гея Денні. У другому сезоні серіалу стає Кенемою — перевертнем-ящуром, знаряддям помсти. Вбиває людей, нічого про це не пам'ятаючи.

Результат пошуку зображень за запитом "серіал вовченя"Результат пошуку зображень за запитом "серіал вовченя"Результат пошуку зображень за запитом "стайлз стилински"Результат пошуку зображень за запитом "скотт маккол"Результат пошуку зображень за запитом "дерек хейл"Результат пошуку зображень за запитом "елісон арджент"Результат пошуку зображень за запитом "лідія мартін"Результат пошуку зображень за запитом "джексон уітмор"

Історія створення

У червні 2009 року канал MTV озвучив наміри знімати нову версію класичної молодіжної комедії 1985 року за участю Майкла Фокса — згідно зі словами представників каналу, проект буде серйознішим, він розширить міфологію всесвіту перевертнів, а також представлятиме з себе жанрову суміш драми, романтичної комедії та фільму жахів. Це друга за рахунком телеадаптація фільму після Вовченя (мультсеріал), що перебував в ефірі телеканалу CBS з 1986 по 1987 роки.

Пошук акторів розпочався у грудні 2009 року. На виконання головних ролей було затверджено Тайлера ПоузіКрістал РідТайлера ГоглінаДілан О'БраєнаХоланд Роден та Колтона Гайнеса. Поузі отримав головну роль старшколасника Скота Маккола, котрого кусає перевертень; Рід зіграла роль новенької Елісон Арджент, котра одразу закохується в Скота. Гоглін грає Дерека Гейла, перевертня-хижака; О'Браєну дістається роль найкращого друга Скота, Стайлза; Роден виконує роль Лідії Мартін — популярної та владолюбної школярки, а Гайнес грає Джексона Уїтмора — головного суперника Скота по лакросу та по життю.

Зйомки перших 12 епізодів шоу розпочались у жвотні 2010 року в Атланті, штат Джорджія.

Австралійський режисер Расел Малкехі зняв пілотний епізод серіалу. Композитором шоу став Діно Менегін (англ. Dino Meneghin). Перші вісім хвилин пілоту були опубліковані на офіційному сайті каналу MTV 31 травня 2011 року.

Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"

Опис серіалу Вовченя

 

Перевертні в усі часи обростали легендами. Їх боялися і ненавиділи. Ось і основний персонаж серіалу Скотт Макколл ніколи б не міг подумати, що при поході в ліс він буде укушений дивною істотою. Уже пізніше у головного героя почнуть проявлятися раніше невідомі здібності, зокрема, загострені рефлекси або надсильний слух. Поки Скотт Макколл навіть не підозрює, що перетворюється в інше створення - перевертня.

Благо, основним персонажу допомагають його друзі, оскільки поодинці впоратися з цією проблемою надзвичайно важко. Головний ворог Скотта також не дрімає. Перевертень, який його покусав, продовжує полювати. І зараз персонажу слід максимально сконцентруватися, щоб дати гідну відсіч цьому перевертня.

Молодіжний серіал вже набирає популярність серед глядачів усіх вікових категорій. Відмінні сюжетні ходи, продуманий сценарій і красивий акторський склад - це основні відмінні характеристики кінокартини. Серіал буквально змушує глядача повністю зануритися в те, що відбувається, відчути атмосферу боротьби. Стрічка вже отримала відмінні оцінки від світових кінокритиків, а також залицяльників зазначеного жанру.

Серіал отримав схвальні відгуки, набравши 61 бал зі 100 можливих на сайті Metacritic. Прем'єра серіалу привернула увагу 2,18 млн глядачів.Шоу офіційно продовжено на 2 сезон 14 червня 2011 року зйомки сезону почались у листопаді 2011 року. Прем'єра 2 сезону відбулась 3 червня 2012 року 12 липня 2012 «Вовченя» було продовжено на 3 сезон, що складається з 24 серій, місце зйомок було перенесено в Лос-Анджелес, Каліфорнія. Прем'єра сезону відбувся 3 червня 2013 року, отримавши нові високі рейтинги. На Comic-Con в Нью-Йорку було офіційно заявлено про продовження серіалу і випуск 4 сезону в червні 2014 року. У 2014 році на Comic-Con в Сан-Дієго було офіційно заявлено про продовження серіалу і випуску 5 сезону. Сезон буде розділений на дві частини і в ньому буде 20 епізодів. У 2015 році на Comic-Con в Сан-Дієго було офіційно заявлено, що буде і 6 сезон. І він також буде складатися з 20 серій.

У сюжеті серіалу «Перевертень / Вовченя» розповідається про життя і долю центрального персонажа – молодої людини Скотта Маккейла. Він звичайний школяр, який не любить перебувати в увазі і постійно намагається залишатися непомітним в школі. У зв'язку з цим його ровесники називають Скотта анонімом. Між тим одного разу, шкільний друг Маккейла вмовляє його піти з ним у ліс, щоб допомогти місцевій поліції у пошуках зниклого чоловіка. У темних гущах, між густих гілок наш герой зустрічає дивну тварюку, яка напала на нього і просто залишила пару укусів. На перший погляд хлопець відбувся дрібницею, проте буквально на наступну добу з ним і його тілом відбуваються незрозумілі речі – він перетворився в вовченя. 

З цього часу всередині Скотта відбувається боротьба між людською сутністю та вовчою. Хто ж переможе в цій боротьбі? Як все що відбулося з ним, позначиться на його рідних і на його взаєминах з коханою дівчиною Аліссон, до якої Скотт прикипів всім серцем? У цьому поєдинку все вирішить лише час і наполегливість – чи зможе хлопець прийняти отримані здібності, або ж почне боятися їх і жити в постійному страху. Відповіді на ці питання і багато інші ви отримаєте, коли побачите всі серії містичного телесеріалу. 

Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"

▼ Кореспондент: Ми вважаем, что фанатам очень понравился злой Щалз. Ви хочете, щоб ви добровільно в цьому сезоні, як ви отримуєте 4 сезони, і ви хочете знати, скільки ви хочете?

▲ Джеф Дейвіс: Виноградна лоза, я відчуваю любов. Я думаю, зараз ми не так обеспокоены тим, щоб спробувати зробити щось інше. Мы сделали злого Стиль і наш просто просто здорово досягло! І в нові сезони, ми задоволені цією новизною, з новим міфологіі, з новою таємницею. Звичайно, людині доводиться мати справу, що він лежить у серці наших героїв. Особливо Скотт, Стилза, Лідія та Дерек. Це буде великий сезон для Дерека. Я думаю, люди будуть дуже дивно.

 

▼ Кореспондент: Четвертий сезон начнётся с истории банды из Мексики.

▲ Джеф: Я так не думаю. Ця місія, щоб знайти і спасти Дерека.

 

▼ Кореспондент: Ми знаємо, що брати Карвер покинули серіал через нового шоу «Залишки», пілот якого був замовлений ГБО. Але чи хочете ви вбити себе, вбити його і піти жити в останній сезон?

▲ Джефф: Це наше креативне рішення в сценарії комети. Блізнети до повного денного плану показують і як пари на квартири. І, за його словами, він дав благородну позу, що він показав, що він користується іншими людьми. Щоб спати Скотта та його друзів. Ню і повинні були показати останню переписку між Итаном і Денні. [Смеётся.]

 

▼ Кореспондент: Кстати, ця сцена була розкішна. Ми ніколи не бачили, щоб звичайний підліток не вникав в надприродні справи, а сам весь цей час таємно був в курсі цих справ. "Чувак, це Бікон Хілс".

▲ Джефф: Ми довго обговорювали це в кімнаті сценаристів і всі знають, що я великий прихильник "Прощащих ребят". Я считаю, че что это просто делает его умным. Это здорово розуміть те, що відбувається навколо, не вв'язуючись в ці справи. Цей парень намагався просто жити своїм життям, а не бути жертвою для когото то і інші. [Смеётся.]

 

▲ Кореспондент: Очевидно, що фінальні сезони починають розкриватися після смерті Еллісона. Як ви оцінюєте 4 сезони і не витрачайте часу на це, щоб оплакувати її?

▼ Джефф: протягом двох місяців ви побачите невеликий резонанс на всіх персонажах. Велика проблема в тому, скільки ви хочете, щоб цей тривалість траур. Ви хочете, щоб шоу було цікавим, але коли серіал стає грустним - на тему вашого інтересу. Тому ми завжди спробували і намагаємося зробити собі роду веселого хоррора.

Мы хотим первые несколько эпизодов сделать с юмуром, но кроме первого, ОЦК. завжди гудеш і сумуєш. Тому ми і наречене перший епізод «Тімна Луна». У місячний цикл у цей час люди ведуть справу з гарячим і щасливим.

 

▼ Кореспондент: Скотт відклав багато разів за сезон. Не стільки для Еліссона, скільки він мав двох членів власних кімнат. Ми знаємо, однак, і Езекіка в будь-якому разі не нахиляється. Як ти запозичуєш це цим?

▲ Джефф: Це безперечно буде важко для нього на початку сезону, але відразу ж з'являться нові проблеми і він повинен буде відволіктися від усього і звернути уваги на ці проблеми.

У минулому сезоні велика увага була приділена Стайлшу, делією його-плочіму. У останньому турі він звернув увагу на Тайлера Паузі, якого він показав себе лідером. І в цьому це просто блиск! У новому сезоні вам потрібно звернути на це увагу.

 

▼ Кореспондент: І нос - 3 сезони будуть продовжені до 24 сезонів, але сезони перетворить MTV до 12 серій. У всякому разі?

▲ Джефф: Ну, по-перше мені потрібна перерва для мого ж розсудливості, а по-друге це ж на благо акторів. Я кажу, що мені вдалося розмістити себе в інших областях, наприклад, у фільмі. Ви бачили трікер "Begusto in the Labyrinth"? Это выглядит великолепно! Це гарна ідея, але саме так вона працює у "Volchonke", але вона також розвинула свою творчість і показує її в іншому шоу.

Інтерв’ю з Джеф Дейвісом

Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"Результат пошуку зображень за запитом "джефф дэвис"Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"Результат пошуку зображень за запитом "волчонок"