ТОП 10 НАЙНЕБЕЗПЕЧНІШИХ ТУРИСТИЧНИХ МІСЦЬ НА ПЛАНЕТІ

 НІОС, ОЗЕРО-ВБИВЦЯ (КАМЕРУН)

Уявіть собі, ви прогулюєтесь на човні, насолоджуючись чистим повітрям і навколишніми краєвидами, як раптом ба-бах! Озеро, в буквальному сенсі, вибухає, знищуючи все живе на поверхні і навіть поблизу. У серпні 1986-го стався найбільший вибух, який забрав життя майже двох      тисяч чоловік.

Топ 10 найнебезпечніших місць на планеті, фотоРезультат пошуку зображень за запитом "НІОС, ОЗЕРО-ВБИВЦЯ (КАМЕРУН)"Результат пошуку зображень за запитом "НІОС, ОЗЕРО-ВБИВЦЯ (КАМЕРУН)"

 ДОРОГА НА ГОРУ ХУА (КИТАЙ)

Священна гора даосизму є одним з найнебезпечніших місць в світі. Тисячі професійних альпіністів та любителів гірського туризму їдуть туди, щоб випробувати свої навички. Шлях на вершину гори рясніє важкопрохідними ділянками, часом доводиться буквально висіти над прірвою.

Результат пошуку зображень за запитом "ДОРОГА НА ГОРУ ХУА (КИТАЙ)"Результат пошуку зображень за запитом "ДОРОГА НА ГОРУ ХУА (КИТАЙ)"Результат пошуку зображень за запитом "ДОРОГА НА ГОРУ ХУА (КИТАЙ)"

ВЕЛИКА БЛАКИТНА ДІРА (БЕЛІЗ)

Приголомшливо красиве, і настільки ж небезпечне місце, як магнітом, притягує дайверів з усього світу. Воронка, діаметром 305 метрів, і глибиною 123 метри, що має безліч підводних печер, лабіринтів, сталактитів і морських жителів, в тому числі акул.

Результат пошуку зображень за запитом "ВЕЛИКА БЛАКИТНА ДІРА (БЕЛІЗ)"Результат пошуку зображень за запитом "ВЕЛИКА БЛАКИТНА ДІРА (БЕЛІЗ)"Результат пошуку зображень за запитом "ВЕЛИКА БЛАКИТНА ДІРА (БЕЛІЗ)"

ТРОПІЧНІ ЛІСИ АМАЗОНКИ (ПІВДЕННА АМЕРИКА)

Уздовж берегів найдовшої річки світу розкинулися найбільші тропічні ліси, густі, барвисті, екзотичні і ... небезпечні. Вивчення Амазонки - заняття вельми ризиковане. Тут безліч небезпечних тварин таких як ягуари, анаконди, алігатори. Однак справжня загроза криється серед дрібних комах, які або отруйні, або переносять смертельні інфекції.

Результат пошуку зображень за запитом "АКУЛЯЧИЙ ПЛЯЖ ФІШ ХУК (ПАР)"Результат пошуку зображень за запитом "АКУЛЯЧИЙ ПЛЯЖ ФІШ ХУК (ПАР)"Результат пошуку зображень за запитом "АКУЛЯЧИЙ ПЛЯЖ ФІШ ХУК (ПАР)"

АКУЛЯЧИЙ ПЛЯЖ ФІШ ХУК (ПАР)

Не кожен сміливець ризикне покупатися на найнебезпечнішому пляжі світу. На цій ділянці Атлантичного океану живе одна з найагресивніших популяцій білих акул на планеті. Вони часто атакують людей навіть на мілководді, біля самого берега.Уздовж пляжу розвішані попередження про небезпечних акул, але любителі екстриму і просто безтурботні туристи не звертають на них уваги, чим додають роботи місцевим рятувальникам, змушуючи їх збирати по березі рештки акулячого обіду.

Результат пошуку зображень за запитом "ТРОПІЧНІ ЛІСИ АМАЗОНКИ (ПІВДЕННА АМЕРИКА)"Результат пошуку зображень за запитом "ТРОПІЧНІ ЛІСИ АМАЗОНКИ (ПІВДЕННА АМЕРИКА)"Результат пошуку зображень за запитом "ТРОПІЧНІ ЛІСИ АМАЗОНКИ (ПІВДЕННА АМЕРИКА)"

К'ЄРАГ: ГОРОШИНА МІЖ СКЕЛЯМИ (НОРВЕГІЯ)

Є в норвезьких горах улюблене місце шукачів гострих відчуттів. Тут між скелями, на висоті близько 1000 метрів, застряг валун, що взявся незрозуміло звідки. Сфотографуватися на ньому - справа честі кожного туриста-екстремала. Чи варто говорити, що будь-який необережний крок або різкий порив вітру закінчується затяжним «а-а-а!».

Результат пошуку зображень за запитом "К'ЄРАГ: ГОРОШИНА МІЖ СКЕЛЯМИ (НОРВЕГІЯ)"Результат пошуку зображень за запитом "К'ЄРАГ: ГОРОШИНА МІЖ СКЕЛЯМИ (НОРВЕГІЯ)"Результат пошуку зображень за запитом "К'ЄРАГ: ГОРОШИНА МІЖ СКЕЛЯМИ (НОРВЕГІЯ)"

ГУФР БЕРЖЕ: ПЕЧЕРА МЕРТВИХ (ФРАНЦІЯ)

Спуск в цю підземну печеру більше схожий на подорож до центру Землі. Її глибина - понад 1200 метрів, щоб досягти дна, потрібно не менше доби. Внизу знаходиться озеро і незліченна кількість напівзатоплених лабіринтів. Уже цього досить, щоб вважати це місце одним з найнебезпечніших на планеті.

Результат пошуку зображень за запитом "ГУФР БЕРЖЕ: ПЕЧЕРА МЕРТВИХ (ФРАНЦІЯ)"Результат пошуку зображень за запитом "ГУФР БЕРЖЕ: ПЕЧЕРА МЕРТВИХ (ФРАНЦІЯ)"Результат пошуку зображень за запитом "ГУФР БЕРЖЕ: ПЕЧЕРА МЕРТВИХ (ФРАНЦІЯ)"

ВОГНЯНИЙ ВУЛКАН МАЙОН (ФІЛІППІНИ)

Діючий вулкан вже кілька років перебуває в стані «тихого виверження», періодично випускаючи невеликі потоки лави і викидаючи шматки гірської породи, що призводить до частих жертв. Туристів попереджають, що небезпечно підходити до вулкану ближче, ніж на шість кілометрів, але вони вперто пробираються, як можна ближче, в пошуках вдалого місця для небезпечного селфі.

Результат пошуку зображень за запитом "ВОГНЯНИЙ ВУЛКАН МАЙОН (ФІЛІППІНИ)"Результат пошуку зображень за запитом "ВОГНЯНИЙ ВУЛКАН МАЙОН (ФІЛІППІНИ)"Результат пошуку зображень за запитом "ВОГНЯНИЙ ВУЛКАН МАЙОН (ФІЛІППІНИ)"

МІСТО-ПРИВИД ПРИП'ЯТЬ (УКРАЇНА)

Якщо ви шукаєте найнебезпечніші місця на Землі - не обов'язково їхати за океан. Полоскотати нерви можна і зовсім поруч. Після Чорнобильської катастрофи все населення було евакуйовано, біля реактора досі зберігається високий рівень радіації. Деякі фірми проводять екскурсії по околицях Чорнобильської зони, запевняючи, що небезпеки немає, якщо дотримуватися правил поведінки і не сходити з наміченого маршруту. Воно-то так, але врахуйте, що раптовий дощ, вітер або інша, навіть незначна подія, може привести до зараження.

Результат пошуку зображень за запитом "МІСТО-ПРИВИД ПРИП'ЯТЬ (УКРАЇНА)"Результат пошуку зображень за запитом "МІСТО-ПРИВИД ПРИП'ЯТЬ (УКРАЇНА)"Результат пошуку зображень за запитом "МІСТО-ПРИВИД ПРИП'ЯТЬ (УКРАЇНА)"