Дивись у Луцьку!



Головна Де поїсти? Де переночувати?

1. Основна визначна пам'ятка Луцька - звичайно ж, замок Любарта. Місцева влада його любить, судячи з того, що сам замок і територія у дуже хорошому стані. Не полінуйтеся обійти навколо замку - з різних боків відкриваються чудові краєвиди. Замок знаходиться у старому місті, тому територію навколо нього теж варто оглянути.
Музей технічного прогресу у Луцьку Це - єдиний музей в Україні, де зібрано яскраві зразки технічного прогресу, починаючи з найпростіших пристосувань первісних часів і до сьогодення… Музей створено з просвітницькою метою та ціллю популяризувати досягнення людства загалом. Завданням музею є збереження майбутнім поколінням раритетних експонатів, що характеризують цілі епохи науково-технічного прогресу. Дата відкриття - 19 липня 2013 року. Насьогодні в експозиції музею нараховується понад 1500 експонатів, які демонструють найвагоміші віхи історії винаходів людства. Усю колекцію розділено на кілька модулів, де представлені реальні експонати технічного прогресу. Зокрема, експозиції фото- та кінотехніки, телебачення, зв'язку, друку, а також звукові транслятори, оптика, ЕОМ та інша техніка.
Східноєвропейський національний університе́т і́мені Ле́сі Украї́нки — державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації у місті Луцьк.

Designed by F.M. and M.V.