Тільки вперед, тільки для дітей

Знаменитий Міккі Маус

Герої Діснея

· День народження Міккі Мауса - 18 листопада.Спочатку Уолт Дісней хотів назвати мишенятко Мортімером, але його дружина запропонувала свій варіант - Міккі.

·  

 Фотогалерея

Не тільки діти, а й дорослі із захопленням спостерігають цікаві пригоди веселих рятувальників Чіпа і Дейла, дядечка Скруджа та його каченят-племінників. Ці та інші симпатичні герої мультфільмів Уолтера Діснея вже чимало десятиліть розважають дітей усього світу.

 Історія «Дісней Компанії» - Одного з лідерів світової індустрії розваг і кіно - розпочалася у цьому маленькому голлівудському гаражі. Закупивши фарби, пензлі й прожектора, брати зайнялися виробництвом мультфільмів. Саме тут був створений перший мультфільм Діснея - «Аліса в країні чудес». Брати, створюючи анімаційні фільми, виконували функції і акторів, і музичних редакторів, і звукооператорів, і сценаристів, і директорів.

Як кажуть, немає лиха без добра. Одного разу, коли диснеївський персонаж
«Освальд, Щасливий кролик» був безжально вкрадено, засмучений Уолтер для заспокоєння нервів почав водити ручкою по паперу. Так виник легендарний образ Міккі Мауса . Два перші фільми за участю «енергійної миші» не мали популярності, але після того, як Дісней сам озвучив Міккі в третьому фільмі, вони пішли на «ура».

Уолтер з головою поринає в роботу. З-під його рук наче з рогу достатку виходять один за одним персонажі численних мультфільмів, які подобаються людям в усьому світі: Аліса, Плуто і Гуффі, Білосніжка та семеро гномів, олень Бембі, слоненя Думбо ...